Млада жена от Белене се нуждае от средства за лечение

14:13, 20 юни 15 25 1074 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ирина Бучева е от Белене. На 28 години е. Тя е изцяло парализирана от пролетта на 2013 г. До момента е посетила няколко клиники в София и Плевен. Лекарите в България не й поставят диагноза и поради тази причина не могат да назначат адекватно лечение. Вече две години тази майка е на легло, не може да се грижи за детето си, не може да го прегърне, да излезе на разходка с него, нито да присъства на негово тържество в детската градина. За изпитанието пред Ирина научихме от Ралица Господинова, пресаташе на местната управа в крайдунавския град.

„МОЛИМ ВСИЧКИ ВАС, ДОБРИ ХОРА, ЗА ПОМОЩ” - с този призив се обръщат приятелки на Ирина. Желанието им е тя да посети „Неуровита” - клиника в Русия, с надежда за поставяне на диагноза и започване на адекватно лечение със стволови клетки.

След получено писмо от клиниката е станало ясно, че сумата за първия етап на лечението на Ирина, което е за 21 дни и включва редица изследвания, за да се провери допустимостта при пациента за клетъчна терапия, които ако са положителни, следват една или две стволови клетки трансфузия, е 21 000 Евро. За събиране на средства, които да подпомогнат семейството на Ирина, нейните приятелки са открили дарителска сметка, поставят кутии за дарение в град Белене. Запланували са и редица други дейности.

Към всички хора с добри сърца, те се обръщат с думите: „Човешките същества, които не оставят след себе си велики постижения, а само низ от малки добрини, не са пропилели живота си! Нека заедно направим едно добро! Благодарим ви!”

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА BGN

BG48FINV91501316514496

Първа инвестиционна банка

IBAN - FINVBGSF

ИРИНА БОРИСЛАВОВА БУЧЕВА

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама