Почетни плакети на ТК „Плевен 90“ получиха областният управител и кметът

11:50, 26 юни 15 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С почетни плакети на Тенис клуб „Плевен 90“ са били удостоени областният управител Ралица Добрева и кметът на Плевен проф.д-р Димитър Стойков. Те са им били връчени от председателя на УС на клуба Красимир Трифонов по време на тържеството по случай отбелязването на 25-та годишнина от създаването на плевенския клуб по тенис, състояло се на кортовете на парк „Кайлъка”. Това съобщават от пресцентъра на Областна администрация – Плевен.

Красимир Трифонов е припомнил накратко неговата история, като е акцентирал на постиженията на неговите състезатели и наситения със спортни събития живот, който кипи в плевенския тенис клуб. Той е подчертал, че най-добрите български тенисисти Григор Димитров, Цветана Пиронкова и Сесил Каратанчева са започнали своя състезателен път именно от  „Плевен 90”.

На 25-тата годишнина на клуба работата и успехите на настоящите млади надежди в тениса са били отличени с грамоти. Благодарност е била засвидетелствана и към треньорите, спомоществователите и всички председатели на плевенския клуб в досегашната му история.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама