Областният управител на Плевен бе гост на празника на Червен бряг

06:28, 27 юни 15 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният управител на Плевен Ралица Добрева е била сред гостите на тържествената сесия на Общинския съвет и концерт по повод празника на Червен бряг вчера. Това информират от пресцентъра на Областна администрация.

Към общинските съветници и гражданите на Червен бряг на тържествената сесия на общинския съвет пръв се е обърнал кметът Павлин Фильовски. „26 юни е ден, в който честваме рождения ден на нашия град  - едновременно млад и зрял. Поглеждайки назад, трябва да оценим приноса на всички, които са работили за добруването на Червен бряг и  неговите жители.”, е подчертал Фильовски.

Кметът на Червен бряг е поздравил и общинските съветници като високо е оценил съвместната им работа. „Без спорове и дискусии няма как да вземаме най-правилните решения”, е отбелязал Павлин Фильовски.

Към общинските съветници и жителите на Червен бряг се е обърнала и областният управител на Плевен Ралица Добрева. Тя е отбелязала, че в последните 4 години това е една от най-динамично развиващите се общини на територията на Плевенска област.

„Това разбира се е резултат от добрата съвместна работа на кмет, общински съвет и държавна власт. Затова ви поздравявам за постигнатото. Когато голямата цел - развитието на Общината, създаването на все по-добри условия за живот на хората и насърчаване на бизнес инициативите - е обща за всички, то съвсем скоро тя се превръща в реалност. Фактът, че чуждестранни ивеститори избират Плевенска област и по-конкретно Община Червен бярг за развиване на своя бизнес, е най-добрата и категорично положителна оценка за работата на местната власт. Желая ви да продължите да следвате своята голяма цел и да бъдете единни в нейното реализиране”, е казала областният управител Ралица Добрева.

Поздравителни адреси по повод празника на Червен бряг са изпратили президентът Росен Плевнелиев, премиерът Бойко Борисов и народният представител Пламен Тачев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама