Наградиха 39 плевенски полицаи по повод празника на МВР

08:03, 04 юли 15 25 561 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
39 служители на ОД на МВР-Плевен са били отличени вчера по повод празника на МВР, който се отбелязва на 5 юли. Това информират от пресцентъра на полицията.

Това е станало на тържественото събрание в сградата на ОДМВР – Плевен в присъствието на окръжен прокурор Славчо Славов, районен прокурор Владимир Николов, зам.-областния управител Красимир Иванов, районни прокурори, директори на специализирани структури за противодействие на престъпността. Присъствали са и специални гости от Румъния, делегация от Полицейски инспекторат в област Олт.

Униформените са отличени за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения.

Министърът на вътрешните работи е наградил двама служители с почетен знак на МВР III степен. Високото отличие получиха Марио Любенов от отдел „Досъдебно производство“ и Кою Коев – служител от сектор „Противодействие накриминалната престъпност“ при ОДМВР – Плевен. Главният секретар на МВР е наградил двама служители с писмена похвала. Директорът на ОДМВР – Плевен старши комисар Венцислав Катинов е отличен с „писмена похвала“, а от 1 юли 2015 година след спечелен конкурс е назначен за директор на МВР в Плевен.

По повод празника на МВР – 5 юли старши комисар Катинов е наградил 35 служители с „писмена похвала”.

Наградени са и служители от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен. Министърът на вътрешните работи е наградил един огнеборец, заместник - министърът - също един служител, главният секретар на МВР- двама, директорът на главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - седем.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама