Състезание по майсторско управление на велосипеди и автомобили правят в Червен бряг

15:55, 28 авг 15 / Спорт 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Състезание по майсторско управление на велосипеди и автомобили ще се проведе в Червен бряг на 5 септември, събота. Инициативата под мотото "Шоу на колела" е част от програмата на традиционния Червенобрежки панаир, информират от пресцентъра на местната управа. Състезанието за управление на велосипеди ще започне в 15:00 ч. на централния градски площад „Марко Ненков”. В него могат да вземат участие деца на възраст от 8-12 години. За победителите са осигурени разнообразни награди  - скейтборд, дарц, футболна топка „Puma” и волейболна топка „Wilson”. 

Състезанието за майсторско управление на автомобили ще започне в 17:30 ч. , като участниците ще бъдат проверени за валидно свидетелство за управление на МПС. За класиралите се на първите места са осигурени атрактивни награди – акумулатор 65 Ампера, масло за двигател и спрей за табло, Автокоплект, и авто прахосмукачка.

Желаещите да вземат участие в организираните състезания „Шоу на колела”, могат да се запишат в ЦУИГ – сградата на общинска администрация Червен бряг, на тел. 0659/ 94154 или на съдийската маса в деня на провеждане на състезанията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама