Два дни безплатни прегледи в МБАЛ „Света Марина“ Плевен

07:36, 03 сеп 15 25 756 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От пресцентъра на многопрофилната болница за активно лечение „Света Марина“ в Плевен съобщиха, че обявяват два дни безплатни прегледи на пациенти. От 8:30 до 19 часа на 10 и 14 септември, през кабинетите по Урология, Обща хирургия, Пластична, реконструктивна и естетична хирургия, ще може да преминат всички желаещи, които се запишат предварително чрез позвъняване на телефони 0700 20 006, 064 81 81 и 064 805 666.

„Желаещите имат възможността да бъдат прегледани напълно безплатно от висококвалифицираните специалисти на МБАЛ „Света Марина – Плевен“ с уникалната и високотехнологична диагностична апаратура на болницата“, се казва в прессъобщението.

В отделението по урология ще получите съвременна диагностика и безкръвно лечение на бъбречни болести, заборявания на простатата и всички органи на пикочно-половата система. Също така се прелага безкръвно разбиране на камъни.

Кабинетите по обща хирургия осигуряват диагностика и безкръвно лечение на заболяванията на млечната жлеза, жлъчка, черен дроб, на стомашна и дебелочревна патология. Също така се лекуват безкръвно хемороиди и хернии, разбиване на камъни в жлъчката.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама