Без промяна в затворените кръстовища и отсечки за днес, 9 февруари

07:14, 09 фев 16 25 314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Без промяна остават затворените кръстовища и отсечки в Плевен за днес, 9 февруари, информират от общинския пресцентър. Заради дейностите по проекта "Интегриран градски транспорт" ще бъде затруднено или напълно спряно движението от 09:00 до 16:00 часа както следва:

Ще бъде затворено кръстовището на ул. „Трети март” с бул. „България”, като в ж-к „Дружба”, ще се пропуска само масовият градски обществен транспорт.

Продължава работата и по ул. „Димитър Константинов” – преминаването ще е затруднено от кръстовището с ул. „Иван Вазов”, зад Община Плевен, до кръстовището с ул. „Стоян Заимов”.

Подходът към Гаров площад по ул. „Иван Миндиликов” в участъка пред Автогарата и пред Панорама Мол Плевен отново ще е затворен.

Движението ще е спряно между кръстовището на ул. „Княз Александър Батенберг” /от БИЛЛА към Гаров площад/, подхода от ул. „Данаил Попов” към Гаров площад и по ул. „Алеко Константинов” към Гаров площад.

Дейности по свързване на новия участък със стария ще има днес и на кръстовището на ул. „Сан Стефано” и ул. „Райски кът”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама