В Плевен организират публично обсъждане на Стратегия за развитие на младежта

14:56, 03 май 16 / Политика 25 282 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на Общинския съвет Мартин Митев ще бъде домакин на публично обсъждане на Стратегия за развитие на младите хора в Плевен, информираха от пресцентъра на местния парламент.

Срещата ще се състои на 10 май, от 14:00 часа в зала "Плевен" на Областна администрация. За обсъждането са поканени всички млади хора, навършили 18 години, които се интересуват за своето бъдеще и бъдещето на Плевен.

Като гости на срещата са поканени Цецка Цачева - Председател на 43-то Народно събрание, Милена Дамянова - Председател на Комисията по образование и наука в 43-то Народно събрание, Георг Георгиев – Народен представител в 43-то Народното събрание и председател на М ГЕРБ, Владислав Николов - Народен представител в 43-то Народното събрание, Ралица Добрева - Областен управител.

Йордан Грижов като зам.-председател на Постоянната комисия „Младежки дейности, спорт и туризъм” на Общински съвет – Плевен ще направи мултимедийна презентация по темата. Очакванията са на срещата да бъдат дадени още нови конструктивни предложения и инициативи, които да залегнат в Стратегията.

След обобщение на всички направени предложения, Стратегията ще бъде внесена в Общински съвет – Плевен за обсъждане и приемане.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама