Пет общински комисии ще заседават днес в Плевен

12:21, 25 юли 16 / Политика 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пет от постоянните комисии към общинския съвет в Плевен ще заседават днес и утре във връзка с предстоящото заседание на местния парламент  в четвъртък. 

Комисията "Младежки дейности, спорт и туризъм" с председател Цветан Антов ще разгледа предложение за отдаване под наем на имот без търг и конкурс на на Сдружение "Автомобилен и картинг спортен клуб" и предложение за поставяне на билбордове за насърчаване на вътрешния туризъм.

По-късно комисията по бюджет и финансова политика ще обсъжда предложените от кмета Георг Спартански промени в размера на местните данъци и такси на територията на общината, както и предложението за актуализацията на бюджета и отдаването под наем на язовири.

Комисията за общинска собственост и инвестиционна политика ще заседава по внесените от кмета промени в Наредбата за определяне, предоставяне, поддържане и използване на на прилежащата площ към сгради в режим на етажна собственост.Наредбата предвижда и глоби от 150 до 300 лева за нарушителите.

Предстоят и заседания на още две комисии- за законност, предотвратяване на конфликт на интереси и на комисията по екология.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама