Управителят на "Паркстрой" ще съди болницата в Кнежа

12:20, 26 юли 16 25 658 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Граждански иск за 200 хиляди лева завежда управителят на „Паркстрой“, в качеството си на физическо лице, срещу Многопрофилната болница за активно лечение /МБАЛ/ в град Кнежа, съобщиха от общинската фирма. Искът е за малтретиране и нехуманно отношение към пациент на болницата, уточнява Красимир Петров. Пак като физическо лице той завежда и дело за клевета и набеждаване срещу Валери Пламенов Лачовски, прокурист на МБАЛ Кнежа.

От своя страна шефът на болницата твърди, че  управителят на "Паркстрой" е проявил "вербална и физическа агресия спрямо служители на лечебното заведение". За този инцидент прокуристът на болницата е  подал сигнал до народния представител Владислав Николов по време на приемния му ден в Плевен

. В жалбата  той твърди, че  на 14 юли, понеделник,  когато майката на Красимир Петров е изписана след лечение в болницата в Кнежа, нямало линейка, която да прибере жената в дома й.

Афектиран от това Красимир Петров започва да крещи, обижда и заплашва служителите, опитващи се да помогнат на пациентката, твърди прокуристът на болницата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама