Богата програма и високи гости за откриването на панаирните дни в Кнежа

11:07, 28 авг 16 25 456 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на  общинския съвет в Плевен Мартин Митев бе сред гостите на  тържеството за откриването на панаирните дни в Кнежа, съобщи пресцентърът на общинския съвет в Плевен. Празникът в събота вечер събра на пл. „Пенчо Янкулов“ в града стотици жители и гости, които бяха приветствани с „Добре дошли“ от домакина на събитието – кметът на Кнежа Илийчо Лачовски. Тържеството уважи лично и председателят на Народното събрание Цецка Цачева. Гост на събитието беше и областният управител Ралица Добрева.

Цецка Цачева поздрави събралите се на площада за това, че са запазили традицията и всяка година в края на август да провеждат местния панаир. „Хубаво е да има такива празници, но те са още по-щастливи тогава, когато можем да споделим трудностите на деня ни, но и да признаем, че вървим във вярната посока“, каза Цецка Цачева. Тя поздрави организаторите и за подготвената богата културна и спортна програма и изрази надежда, че традиционният панаир ще продължи да се провежда и в бъдеще.

Поздравителен адрес за празника на Кнежа поднесе лично и председателят на общинския съвет Мартин Митев. 

По-късно  концерт на площада изнесе Клубът по спортни танци „Зорая” от Плевен. С овации и нетърпение, публиката посрещна певицата Лора Караджова. Тя зарадва своите фенове като представи новите си песни.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама