Петима футболисти са изгонени от Спартак след загубата с 0:3 от Етър

17:30, 29 авг 16 / Спорт 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес спонсорът на Спартак /Плевен/  Иван Динов събра ръководството на тима на спешно заседание в София. Поводът е вчерашната загуба с 0:3 от Етър във Велико Търново, съобщи пресцентърът на "Спартак".

След обстоен анализ на представянето на отбора от началото на първенството на Втора професионална лига, Динов реши да освободи от тима петима футболисти. Това са защитниците Димитър Мичков, Кирил Вълов, Цветан Караколев, полузащитника Жулиен Бенков и нападателят Любомир Тодоров. Те вече не са част от състава. Все още не е ясна съдбата на старши треньора Диян Дончев. Към момента оставането му на поста е под въпрос.

Окончателно решение за бъдещето му в Спартак ще има до два дни. Мерките, които вземам, не са плод на първосигнален афект, а на внимателно анализиране на цялостното ни представяне от началото на първенството. С играта си до момента нашият тим измъчва всички – ръководство, най-вече фенове и себе си. Достатъчно е само да си припомним изстраданата победа над Локомотив /София/. Тази трагедия няма как да продължава“, коментира спонсорът.   

Равносметката на тима след първите четири кръга от първенството е победа, равенство и две загуби. 4-точковият актив отрежда на отбора 12-о място в класирането, само на позиция пред зоната на изпадащите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама