"Спартак"(Плевен) ще е домакин на втория отбор на ЦСКА (София)

10:34, 25 сеп 16 / Спорт 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Утре (26 септември) "Спартак" (Плевен) е домакин на втория отбор на ЦСКА (София) в среща от 7-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига, съобщи пресаташето на тима Димитър Стефанов. Двубоят е от 17:00 часа на стадион „Плевен“.

В лагера на плевенския тим обстановката е спокойна. Треньорският тандем Ферарио Спасов – Бойко Цветков ще разчита на всички налични футболисти с изключение на трайно контузения Теодор Коларов.

„ЦСКА е труден съперник, представящ се добре в първенството. Трудно е предварително да ги разгадаем. Разполагат с много футболисти, може да използват и такива от първия отбор. Положителното е, че залагат на чисто футболни достойнства.

Ние пък ще играем пред нашата публика и естествено целта ни е победа. За да я постигнем обаче трябва да положим много усилия и майсторство, защото срещу нас ще са играчи от реномирана школа и преминали през националните отбори.

Доволен съм, че футболистите ни се подготвят с настроение и при пълно себераздаване. Очаквам това да го пренесем и самия мач“, коментира старши треньорът на "Спартак" Ферарио Спасов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама