Обединените патриоти представят днес в Плевен кандидат-президентската си двойка

10:25, 15 окт 16 / Политика 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Предизборно събрание с участието на кандидатпрезидентската двойка на „Обединени патриоти – НФСБ, „Атака“ и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев ще се проведе в Плевен.

Историкът, д-р по международно право и международни отношения  Каракачанов  и доказаният юрист и зам. председател на НС Явор Нотев бяха издигнати от инициативен комитет, който обедини всички парламентарно-представени партии от националано-патриотичното пространство. 

Причината да се предложат Каракачанов и Нотев е, че България има нужда от нова мощна национална алтернатива, която те могат да предложат. Срещата с плевенчани ще бъде днес - 15 октомври, от 17.30 ч. в Читалище „Съгласие“. Народен съюз застава изцяло зад Кара Не виждам смисъл да се ревизира евроатлантическия подход, обяв Патриотите уверени, че могат да си направят  НФСБ подкрепи номинацията Каракачанов-Нотев за президен Патриотите обвиниха „болните амбиции на Кристалина Георгиева“ за провала Каракачанов предпазлив към кандидатурата на Цачева Каракачанов се зарече да бъде меч срещу предателите на Бъл ВМРО издига кандидатурата на Каракачанов за  Каракачанов предпазлив към поканата на Пъ

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама