Красимир Каракачанов: Нацията е изправена пред изпитание

21:11, 15 окт 16 / Политика 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Нацията е изправена пред изпитание, емигрантска вълна залива Европа. Това заяви пред симпатизанти в Плевен кандидатът за президент на Обединените патриоти Красимир Каракачанов. Срещата се проведе в препълнената с хора в активна възраст зала на  читалище „Съгласие”.

Кандидатът на НФСБ, „Атака” и ВМРО  бе гост заедно с кандидат-вицепрезидента и заместник-председател на Народното събрание Явор Нотев и колегите му Явор Хайтов и Борис Ячев.

Каракачанов заяви, че като президент ще се бори за връщането на наборната служба от 6 месеца за грамотните младежи и една година за неграмотните младежи от малцинствата.

„Разбира се, ние не отричаме наличието на платена армия в някои родове войска които изискват по-дълго обучение и професионална подготовки, като например ракетните войски и специалните сили”, добави лидерът на ВМРО.

Той очерта и приоритетите си в законодателната сфера. Сред тях е промяна в Наказателния кодекс, която касае т.нар. неизбежна самоотбрана и би позволила на всеки българин да защити семейството и дома си. Каракачанов ще инициира и промени, които касят т. нар. маловажни кражби и тормозят огромното мнозинство от неселението,страдащо от ромските набези.

„Ние не разчитаме на мургавите избиратели, за купуването на чиито гласове се борят партиите от статуквото”, добави Каракачанов. Той подчерта, че като президент ще инициира отмяната на всички лобистки закони във вреда на българския народ, приети през последните години.

„Нямаме какво да губим, ножът е опрял до кокала”, заяви Каркачанов, чиято реч бе прекъсвана на няколко пъти от възгласи „Да живее България” и „Победа”.

От своя страна канидатът за вицепрезидент и блестящ юрист и конституционалист Явор Нотев точно и категорично обяви приоритетите си и обеща пред наследниците на славния ІV пехотен плевенски полк начело с генерал Вазов да ги спази и след като поеме поста.

Ние нямаме началници в Брюксел, както казва премиерът, добави Каракачанов и обяви, че ВМРО не се отчита нито на ЕС, нито в Ню Йорк, нито в Москва. Той подчерта, че враговете на България са изключително уплашени от обединението на българските патриоти и патриотичната вълна, обхванала цяла Европа ще достигне и нашата страна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама