Цецка Цачева: Гласувам за стабилна и сигурна България

15:39, 06 ное 16 / Политика 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гласувах за стабилна и сигурна България, в която да живеем образовани и проспериращи. Това каза кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Цецка Цачева след като упражни правото си на глас в Плевен. „Гласувах за повече справедливост в българското общество, за работещи институции, за запазени национални традиции, за отстояване на националния интерес”, посочи тя. „Удовлетворена съм от активността, която виждам.

Бих желала всички млади граждани на България да упражнят своя вот, защото мили приятели всичко зависи от вас”, коментира Цецка Цачева. Тя уточни, че е гласувала и в националния референдум, защото пряката демокрация трябва да върви паралелно с представителната, без да се конкурират.

„Българските граждани, плевенчани, след няколко часа ще кажат чия крепост е Плевен. Участвам в президентски избори, искам да не се делим, да няма червени, сини, центристки крепости, а да има единение на нацията”, посочи кандидатът за президент. „Тогава, когато сме били единни сме били силни, тогава България е имала своя позитивен образ сред съседите и другите европейски държави”, каза още Цецка Цачева. „Искам да работя за стабилна и силна България”, заяви тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама