"Спартак"(Плевен) отстъпи 0:1 на "Поморие"

18:57, 10 дек 16 / Спорт 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Спартак“ (Плевен) отстъпи в домакинството си на „Поморие“ в последния си мач за есенния полусезон. Възпитаниците на треньора Бойко Цветков загубиха с 0:1, като гостите успяха да измъкнат трите точки след гол през второто полувреме.

Като по-опитен отбор ОФК "Поморие" спокойно изчака първоначалния домакински натиск на плевенския "Спартак" да отшуми безрезултатно през първото полувреме и вече след 20-та минута започна да акатува опасно. Най-интересните прояви на този домакински натиск бяха няколкото атаки на чернокожия Крис Гади, завършили безрезултатно благодарение на организираната отбрана на гостите.

Гади обаче бе контузен в 24-та минута и с това огневата мощ на "Спартак" намаля значително. До 10-тата минута той сътвори най-опасните атаки за домакините. При втората от тях той засече с глава едно опасно центриране на Кевин Озеи, но топката мина на по-малко от метър вдясно от вратата на "Поморие".

Гостите пропуснаха своя шансв 13-тата минута,когато Ахмедов би с глава към вратата на Орлинов, но той успя да избие топката с атрактивен плонж. В 24-та минута пък Иван Колев от състава на гостите се озова сам срещу противниковия вратар, но шутира несериозно в опита си да го прехвърли.

На полувремето играчите от детско-юношеската школа на "Спартак" получиха подаръци от новия спонсор на плевенския тим. 

През второто полувреме Поморие вдигна темпото и логично победи с 1:0.

Двубоят започна с минута мълчание в памет на загиналите при трагичния инцидент в Хитрино.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама