Културният афиш на Плевен идната седмица започва с награди за журналистика

17:46, 11 дек 16 / Култура 25 246 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Културният афиш на община Плевен през следващата седмица ще започне във вторник с тържествена церемония за връчване на годишната награда за журналистика „Северно ехо”. Тя ще се състои  от 18:00 ч. в Пресклуба на БТА.

Следващия ден в Художествената галерия "Колекция Светлин Русев" от 16 часа ще бъде представен творчески портрет на поета Сергей Игнатов.  Организатор  е Творческо обединение „Зора“ към сдружение „Евразия“.

От 16,30 часа ще бъде представена биобиблиографията „Калин Донков”  в Регионалната библиотека „Хр. Смирненски”. Очаква се и поетът да присъства на срещата, която е посветена на 75 години от рождението му.

На 15 декември, четвъртък, ще се проведе музикално – поетичен рецитал под надслов „Коледа,Коледа!“ на Дружеството на писателите в Плевен. Срещата е  от 16:30ч. в Хужожествена галерия „Колекция Светлин Русев”.

В същия ден от 17,30 часа ще бъдат връчени награди на малките художници от  Арт школа „Колорит” с ръководител Майя Ананиева. Мястото е Арт център – Плевен.

Последната неделя преди Рождество е под знака на зимното издание на шоу – концерт – спектакъла „Парад на модата” с режисьор Георги Ангелов. Модното събитие ще се проведе на 18 декември /неделя/ от 19:00ч. в ДКТ „Иван Радоев” – Плевен.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама