Културният афиш в седмицата преди Коледа в Плевен е богат на концерти

08:11, 19 дек 16 / Култура 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Културният афиш на Плевен в седмицата преди Коледа е богат на концерти и презентации на книги, съобщават от пресцентъра на общината. Акцент в празничната програма е концертът на Фолклорен ансамбъл"Мизия" тази вечерна  сцената на читалище „Съгласие”. Ръководители са Михаил Денев и Биляна Денева.

На 20 декември, вторник, ще бъде представена книгата „От, чрез, и за тебе Господи” на Татяна Тютюнджиева. Това ще стане от 16:30ч. в ХГ Колекция „Дарение Св. Русев”.  Същата вечер от 18 часа е и коледният концерт на трио "Тенорите" от 18 часа  в читалище „Съгласие”.

Своя поздрав в навечерието на Рождество ще поднесе на плевенчани и Северняшкият ансамбъл за народни песни и танци "Иван Вълев". Концертът ще се състои на 22 декември, четвъртък, от 18:30ч. в ДКТ „Иван Радоев”.

Коледният салон на плевенските художници ще бъде открит също на 22 декември, четвъртък, от 17:30ч. в Арт център – Плевен.

На 23 декември от 11 часа в Художествена галерия Колекция „Дарение Св. Русев” ще бъдат представени книги на плевенски автори от Литературен кръг „Кайлъка“.

Същия ден от 18 часа ще бъде представена книгата на Момчил Николов „Последната  територия”. в Арт център Плевен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама