Три туристически обекта в Плевен са включени в националната платформа I love Bulgaria

10:48, 01 яну 17 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три туристически обекта на Плевен са включени в националната платформа I love Bulgaria на Министерството на туризма,става ясно от информация на официалния сайт на министерството. Това са Панорамата „Плевенска епопея 1877 г.“, Параклисът „Свети Георги Победоносец“ и Регионалният исторически музей.

Иновативният продукт обединява всички елементи на туристическия сектор на България -места за настаняване и 100-те национални обекта. Плевен е сред първите общини, представени на страниците на продукта. Предстои и други  да бъдат включени, като това е напълно безплатно, подчертават от министерството.

В рамките на програмата на всеки от обектите ще бъдат поставени специални табла, които ще могат да бъдат сканирани през мобилните телефони на туристите и по този начин те ще научават повече информация за тях.

На този етап това ще става на 12 езика, а в бъдеще -на неограничен брой езици. За целите на по-доброто планиране на маркетинговите дейности, всеки потребител, който изтегли приложението, ще бъде регистриран в системата.

Така ще бъде предоставена обратна информация за туристите- какво търсят и кои обекти посещават и съответно министерството ще може да планира маркетингови кампании, таргетирани по националност, пол, възраст и т.н.

Платформата може да бъде свалена и като мобилно приложение през всеки смарт телефон. Продуктът е разработен от английската технологична компания – Horizon Software Solutions, която планира през тази година да включи в платформата общо 50 държави.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама