Здравната каса в Плевен избра служител на годината

16:17, 09 яну 17 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Финансовият контрольор Радослав Лаков Лаков бе избран за служител на 2016-та на РЗОК-Плевен, съобщиха от ведомството. Той работи в сектор „Договаряне и предварителен контрол на извънболнична медицинска и дентална помощ".

Призът се връчва за първи път в администрацията на РЗОК, а целта е служителите  да изберат колега, който да бъде отличен не само за своя професионализъм, но и заради чисто човешките си качества, казаха още от службата.

На церемония днес зам.-директорът  Десислава Панталеева връчи грамотата „Служител на 2016г.“ на издигнатия от колегите си Радослав. Специалната поощрителна награда за победителя беше подсигурена и връчена от директора на РЗОК-Плевен Мартин Митев. Поздравления и награда бяха връчени и от синдикалната секция на КТ „Подкрепа“ при РЗОК.

Радослав Лаков е дългогодишен служител на касата, започнал работа в РЗОК-Плевен през 2003 г.. Магистър по специалностите „Финанси“, „Счетоводство и контрол“ и „Информатика“. Освен с отлична професионална квалификация, г-н Лаков се отличава и с човешките си качества, спечелили му уважението и признанието на колектива.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама