Зимната подготовка на "Спартак"/Плевен/ се отлага заради лошото време

13:39, 10 яну 17 / Спорт 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заради лошото време планираният за 12-и януари /четвъртък/ старт на зимната подготовка на футболният"Спартак" /Плевен/ се отлага за последния ден от тази седмица, съобщи пресаташето на клуба Димитър Стефанов.

Ръководството определи за първи сбор на отбора 15-и януари /неделя/ в 13:30 часа на стадион „Плевен“. Очаква се новият старши треньор Александър Георгиев, асистентите му Ивайло Василев и Николай Донев да изведат за първа тренировка пълен състав. Тимът ще тренира в местни условия до края на месеца.

В последния ден на януари "Спартак" ще отпътува за Петрич, където ще проведе лагер до 12-и февруари /неделя/. Новият спортно-технически щаб направи някои промени в календара с контролните срещи.

Под въпрос е двубоят на 28-и януари /събота/ с втория тим на ЦСКА /София/. Със сигурност няма да има спаринг с "Академик" /Свищов/, който трябваше да се проведе на 31-и януари /вторник/. Вместо него плевенския тим ще играе на 1-и февруари /сряда/ в Петрич с "Оборище" /Панагюрище/.

Другата корекция е на 8 февруари /сряда/. Предварителната договорка за мач с "Пирин" /Разлог/ отпада. В същия ден пак в Петрич "Спартак" ще премери сили с "Банско". Останалите три предварително афиширани приятелски срещи остават – на 4-и февруари /събота/ в Петрич с "Ботев" /Враца/, 11-и февруари /събота/ в Петрич с "Беласица" и на 18-и февруари /сряда/ с "Литекс "/Ловеч/.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама