Двама мъже ще бъдат изправени пред съда за трафик на жени

14:36, 10 яну 17 25 407 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районна прокуратура – Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу племенник и чичо, транспортирали до Германия две българки, където ги използвали за развратни действия, съобщава пресцентърът на Апелативна прокуратура – Велико Търново.

Обвинението срещу Реджеб А./25 годишен/ е за това, че  през юни 2011 г. в гр. Плевен, като дал лъжливо обещание, че ще осигури работа на една от пострадалите жени в закусвалня в Германия, я  превел през границата на страната до град Нюрнберг, Германия с цел да бъде използвана за развратни действия, независимо от съгласието й.

Реджеб А. и Гюнайдин А. са обвинени и за това,  че  през юни 2011 г. в гр. Нюрнберг, ФР Германия, в съучастие като извършители, използвали същото лице /пострадало от трафик на хора/, за развратни действия независимо от съгласието му.

Срещу втория обвиняем-Гюнайдин А. /42 годишен/ е повдигнато обвинение  за това, че в  периода  февруари –  май 2009 г. в град Пордим, област Плевен,транспортирал друга жена, като я транспортирал до същия град  и  я също използвал  за развратни действия.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама