47-годишен от Плевен отива на съд, прострелял съсед с незаконно оръжие

16:33, 11 яну 17 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
47-годишният Тихомир Т. е с повдигнато обвинение от Районна прокуратура – Плевен за това, че  на 26.05.2015г. в Плевен е прострелял Христо И. с пистолет, за който нямал  надлежно разрешение, съобщава пресцентърът на прокуратурата.

Пострадалият живеел в блок в жк. „Дружба“, като в същия вход, под терасата на Христо И.  гаражното помещение било отдадено под наем. По повод честите сбирки, които се организирали в гаража и нарушаването на нощна тишина, живеещите в другия апартамент над гаража негодували и споделили за случващото се с обвиняемия – техен зет.

По време на един от поредните запои Тихомир Т.  приближил, като без да казва нищо нанесъл удар в лицето на пострадалия. Той  залитнал назад със стола. В същия момент обвиняемият извадил пистолет и произвел няколко изстрела към тялото на ;cgd, като му причинил огнестрелни наранявания в областта на главата, гърдите и корема. След изстрелите, в настаналата суматоха, обвиняемият избягал от местопроизшествието, а пострадалият  бил транспортиран в ЦСМП Плевен.

 Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама