Петима нови футболисти ще играят в "Спартак"/Плевен/

18:22, 15 яну 17 / Спорт 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С петима нови футболисти се подсили плевенският клуб „Спартак”. Между тях са французин и двама юношески национали на България, съобщи пресаташето на клуба Димитър Стефанов.

В отбора вече е 20-годишният Родриго Минетеламио - юноша на Кан /Франция/. Играе като централен защитник. Димитър Буров /19 г./ от Славия /София/ е част от националния тим на България .

Левият защитник е юноша на Левски /София/. Още един кадър на „синята“ школа идва в Спартак. Става въпрос за капитана на юношеския национален отбор на България Георги Янев. В момента 18-годишния полузащитник е на подготовка с представителния тим на Левски.

От 23 януари родният му клуб ще го преотстъпи на плевенския тим. Третият юноша от Герена, който ще играе в Плевен е десният защитник Николай Николаев.

19-годишният бранител за последно е обличал екипа на Хебър /Пазарджик/. Дясното крило Димитър Коларов е петият нов футболист в Спартак. 25-годишният бивш юноша на ЦСКА е играл още за Видима-Раковски /Севлиево/, Банско, Несебър, Поморие и Царско село.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама