Полицаи иззеха тютюн и цигари от пазара в Плевен и село Телиш

12:56, 16 яну 17 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 13 януари в хода на проведена специализирана операция на пазар в Плевен са извършени проверки на улични търговци. При обиск на 26-годишен от село Буковлък са открити 4 кутии с цигари с марка“Ева“ и 5 кутии с цигари с марка „Премиум“.

От 38-годишна от Плевен са иззети още два полиетиленови плика, съдържащи 0,750 грама насипен тютюн. На различни места, пригодени като тайници на територията на пазара, са открити пликове, съдържащи тютюн с общо тегло 2,250 кг. Нередовната стока е иззета. По случая продължава работата. Проверките ще продължат.

В същия ден около 11 часа в хода на специализирана операция по линия на противодействие и превенция на битовата престъпност в село Телиш, е извършена проверка в питейно заведение.

В изоставено складово помещение, прилежащо към търговския обект са открити да се съхраняват 206 кутии с цигари без бандерол от марката „Premium“. При последвало претърсване и изземване в частен дом, обитаван от 54-годишен местен жител, са намерени в неработещ фризер – ракла 160 кутии с цигари без бандерол с марка „Mayfair“. Уведомен е дежурен прокурор при Районната прокуратура в Червен бряг.

Образувано е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама