Трима пияни шофьори са засечени в Плевенско

13:19, 16 яну 17 25 321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима пияни шофьори са заловени да шофират из улиците на Плевенско, съобщава пресцентърът на Областната дирекция на МВР.  На 13 януари в 06.39 часа в град Гулянци на улица „Васил Левски“ полицейски служители спират лек автомобил „Рено Канго“.

Проверка с техническо средство на водача – 39-годишен от Плевен, установява, че управлява МПС с концентрация на алкохол в издишания въздух 2.06 промила.

Съставен е акт за нарушение по Закона за движение по пътищата. Уведомен е прокурор при Районна прокуратура – Никопол. Образувано е бързо производство.

В събота около 02:40 часа в село Крета на улица „Ален мак“ при проверка на водача на „Ауди“ – 33-годишен от Плевен е установено, че шофира с 1.88 промила алкохолна концентрация. Срещу извършителя е образувано бързо производство.

Вчера в село Горни Дъбник при проверка с техническо средство на водача на „Мерцедес С-200″ – 28-годишен местен жител, е установено, че управлява МПС с концентрация на алкохол 1,56 промила. Нарушителят е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

По случаите продължават работа разследващи полицаи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама