Бразилец и французин са новите попълнения на футболния "Спартак"/Плевен/

08:58, 19 яну 17 / Спорт 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бразилец и французин са поредните нови футболисти, които пристигнаха в плевенския "Спартак", съобщи пресаташето Димитър Стефанов. Адриано Витор е юноша на "Флуминенсе" /Бразилия/. Роден е на 6 юни 1995 година. Той има и италиански паспорт. Играе като десен защитник.

Кен Мабика Тасин е роден на 31 януари 1998 г. в столицата на Демократична република Конго – Киншаса. 188-сантиметровия полузащитник е от школата на "Кан" /Франция/. За последно е играл във Втора лига на Румъния.

Само преди няколко дни "Спартак" привлече друг юноша на същия френски тим – 20-годишния централен защитник Родриго Минетеламио. С постъпването на Витор и Тасин в отбора чужденците в плевенския тим станаха шестима, като освен споменатите в състава са още бразилецът Брендо Силва Барбоса, французите Крис Гади и Кевин Озей.

От началото на тази година в "Спартак" дойдоха още младежкият национал Димитър Буров /"Славия"/, Николай Николаев /"Хебър"/, Димитър Коларов /"Царско село"/, а от 23 януари "Левски" /София/ ще преотстъпи юношата си Георги Янев, също младежки национал.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама