Десет бързи производства за нарушения по пътищата са регистрирани в Плевенско

14:46, 20 фев 17 25 333 Шрифт:
Автор:

За две денонощия от 17 февруари до 19 февруари служители от Областната дирекция на МВР в Плевен са образували 10 бързи и незабавни производства. Главно нарушенията са на Закона за движение по пътищата. Три са производствата за шофиране в нетрезво състояние с наличие на  над 1.2 промила алкохолна концентрация, едно е за шофиране  под въздействието на наркотици, едно е за управление на МПС без книжка и едно производство е за управление на МПС без законно регистрирани табели.

На 17 февруари  24-годишен от Плевен е заловен на булевард „Българска авиация“ да управлява „БМВ“ без поставени регистрационни табели като автомобилът не е регистриран по надлежния ред. 

Същия ден в Първо РУ-Плевен е образувано бързо производство срещу 47-годишен от село Радишево, който управлявал „Фолксваген Пасат“ без да притежава свидетелство за управление на МПС в едногодишен срок от  наказването му за същото деяние с наказателно постановление, влязло в законна сила на 2 ноември 2016 година. 

 21-годишна от Плевен е заловена с канабис в никополското село Лозица.  По случая са назначени експертизи. 

На 18 февруари около 16:20 часа в квартал „Сторгозия“ при проверка с техническо средство „Дрегер друг тест 5000“ е установено, че 20-годишен плевенчанин, управлява „Ровер 25“ след употреба на наркотични вещества – канабис. 

На 19 февруари 2017 година в РУ – Пордим е образувано бързо производство срещу 26-годишен от Плевен, който е заловен на около 2 км. след изхода на село Бръшляница в посока град Плевен  да управлява „Форд ескорт“ с 1, 88 промила концентрация на алкохол в кръвта. Това е установено с техническо средство „Дрегер алкотект“. 

Във Второ РУ Плевен е започнато бързо производство срещу 24-годишен от село Коиловци. На 19 февруари 2017 година около 04,00 часа в град Плевен жк.“Сторгозия“ е управлявал моторно превозно средство – „Фиат Стило“ след употреба на алкохол. 

Също  във Второ РУ Плевен е започнато полицейско производство и срещу 29-годишен от Долни Дъбник, който в град Плевен на улица „Дойран“ е управлявал моторно превозно средство – „БМВ“ след употреба на алкохол.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама