Найден Зеленогорски ще е водач на листата на "Реформаторски блок-Глас народен" в Плевен

16:43, 21 фев 17 25 388 Шрифт:
Автор:

Найден Зеленогорски ще води листата на коалицията "Реформаторски блок-Глас народен" в Плевен. Изключително сме обнадеждени , радваме се, че имаме много партньори и сме  убедени, че ще се представим добре на изборите. Това сподели преди регистрацията на листата в  РИК – Плевен    Найден Зеленогорски.

Освен в Плевен той е начело и на листата  във Варна. Втори в листата на коалиция „Реформаторски блок – „Глас народен“ за Плевен е  Милчо Илиев , трета – д-р Мариана Лазарова , четвърти –  Христо Таслаков , пети е  проф. Начко Тоцев , а на шеста позиция е световният шампион по бокс  Александър Владимиров .

"В листата ни има хора със солиден политически опит, не липсват и млади, а също така сме заложили на  изявени личности от гражданската квота" , коментира Зеленогорски.

 Ще положим максимални усилия за възможно най-доброто представяне на коалицията и в двата избирателни района, добави той. 

Зеленогорски отбеляза, че коалицията ще се стреми при всички случаи да се представи добре и  да има мандат от Плевен . 

Фрагментирането на дясното пространство няма как да не се отрази на представянето на коалицията, но въпреки това коалицията ще се представи силно на предстоящите избори, подчерта десният лидер.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама