Над 200 плевенчани са си закупили билети за несъстоял се спектакъл "Човек от земята"на театър "Възраждане"

09:41, 23 фев 17 / Култура 25 488 Шрифт:
Автор:

Над 200 души са се оказали излъгани, че ще гледат постановката "Човек от земята"  на столичния театър "Възраждане" в  читалище "Съгласие" в Плевен, съобщи Нова. В същото време актьорите, сред които и Христо Шопов, не са и подозирали, че ще играят в Плевен, става ясно от излъчения материал.

Сред "ужилените" е дентален медик, който преди месец си закупил 4 билета по 16 лева. Предложил му ги пътуващ импресарио в неговия кабинет и не му издал касов бон. 

Организаторът Лиляна Струмина обявила пред хората, че са продадени прекалено малко билети и представлението се отменя, но отказала да върне парите.

Междувременно директорът на читалище "Съгласие" Ивайло Атанасов заяви, че читалището е отдало под наем залата си на Струмина,  но не носи отговорност за провала на представлението.

В излъчения материал по "Нова" се твърди още, че импресариото Лиляна Струмина не е имала никакъв  договор с театър "Възраждане".

Тя била добре позната на театралната общественост у нас с постоянно провалящите се спектакли, които организира. Оказа се, че е била замесена и в друга подобна схема, този път във Велико Търново.

От театър "Възраждане" обещаха, че заради неприятната случка, „Човек от земята“ все пак ще се играе в Плевен  на 15 март, на същата сцена. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама