Общинският съвет в Плевен заседава днес по 38 точки

06:45, 24 фев 17 25 423 Шрифт:
Автор:

По предварителен дневен ред от 38 точки заседава днес общинският съвет в Плевен. Сесията е от 9 часа в сграда „Гена Димитрова“. Сред основните въпроси на февруарската сесия са две предложения за закриване на учебни заведения в града - на ОУ „Васил Левски“ и ОУ „Никола Й. Вапцаров“, и предложение за откриване на ново основно училище с името „Васил Иванов Кунчев - Левски”. 

Предстои да бъде гласувана и годишната програма за развитие на читалищната дейност в община Плевен и да се вземе решение за разпределение на средствата в група „Физическа култура и спорт“ за 2017 г.

В предварителния дневен ред на заседанието е включено и представянето на годишния доклад на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Плевен за 2016 г.

Председателят на общинския съвет Мартин Митев внася отчет за работата на местния парламент за второто полугодие на 2016 г. Кметът Георг Спартански.ще отчете изпълнението на програмата за управление за първата година от мандата си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама