Медицинският университет в Плевен ще проведе ден на кандидат-студента

15:55, 27 фев 17 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 28 февруари, вторник,  от 13.30 ч ще се проведе традиционният ден на кандидат-студента в Медицинския университет в Плевен, съобщи пресцентърът на висшето училище.

Всички кандидат-студенти, които са се насочили да изучават медицина, фармация или друга здравна специалност, ще имат възможност да се запознаят със структурата на университета, с ръководството и студентите, с условията за кандидатстване, с графика на конкурсните изпити и материалната база и да зададат въпроси към председателите на комисиите за оценяване на конкурсните работи по биология и химия.

Ще бъдат представени демонстрации, видеоматериали, ще бъде организирана и викторина с награди.

Денят на кандидат-студента ще бъде открит в  14.00 ч с  презентационно видео и обръщение на проф. М. Александрова, зам.-ректор по учебната дейност

За 14.30 часа е предвидена демонстрация на високотехнологичната 3D медицинска маса за виртуални дисекции от доц. д-р Добромир Димитров, зам.-декан на Факултет „Медицина“

Програмата ще продължи с обръщение на председателя на Студентския съвет, обръщение от страна на кандидат-студентите и др.

Студенти и преподаватели от всички специалности ще посрещнат учениците и гостите в деня на кандидат-студента във фоайето на Телекомуникационния ендоскопски център.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама