Гражданин похвали общинска служителка от Плевен

17:59, 06 мар 17 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Петя Димитрова, служител в общинския отдел „Кадастър и регулация” в Плевен днес беше поздравена от кмета Георг Спартански пред журналисти и шефове на общински отдели. Поводът е благодарствено писмо от гражданин, в което той изказва похвала за „компетенцията й и вежливото отношение”.

Реших, че на редовните оперативни заседания на ръководството на местната администрация е хубаво да обявяваме не само лошите неща, а и хубавите, заяви на днес кметът Георг Спартански. В писмото си  Георги Петров Ванков пише, че е възхитен от отношението и компетентността на общинската служителка Петя Димитрова. Той твърди, че от много години не е срещал служител с такава компетенция и вежливо отношение към клиентите. "Благодаря й!”, се казва още в писмото.

 „Винаги съм бил на мнение, че добрият пример винаги трябва да се показва. Затова ще стисна ръката на Петя Димитрова и ще й благодаря. Ние не сме тук, за да получаваме похвали, но винаги е приятно, когато гражданин оцени нещо добро в администрацията, заяви Спартански.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама