Медицинският университет в Плевен преизбра ректора проф. д-р Славчо Томов

15:38, 16 мар 17 25 382 Шрифт:
Автор:

Общото събрание на Медицинския университет в Плевен преизбра с  мнозинство от 154 делегати  ректора проф. д-р Славчо Томов , съобщи пресцентърът на висшето училище.

През втория си мандат на управление за периода 2017 – 2021 година проф. Томов ще продължи политиката на развиване и утвърждаване на новаторския имидж на университета чрез изграждане на Научноизследователски институт като обединяваща научна инфраструктура и изследователски център за внедряване на високотехнологични и иновативни решения за развитието на медицината..Като приоритет в образователната сфера ще продължи провеждането на целогодишна кандидатстудентска кампания  „Успяваме заедно“ , с която да бъдат привлечени качествени и мотивирани кандидат-студенти за всички предлагани от университета специалности.

 Целта е Медицинският университет да се утвърди на картата на висшето медицинско образование в страната и да стане  привлекателен за все повече български и чуждестранни студенти, докторанти и специализанти.

Ръкъводството възнамерява чрез ефективно, динамично и гъвкаво управление да наложи висшето училище като признат център за иновации за дипломно, следдипломно и продължаващо обучение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама