Две жени пострадаха при катастрофа до бензиностанция в Плевен

14:34, 21 мар 17 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Две жени пострадаха при пътен инцидент на ул. "Цар самуил"при бензиностанция в жк"Сторгозия" в Плевен, съобщи пресцентърът на МВР Плевен. "Ауди А 4“, управлявано от 32-годишен от Плевен, при движение в посока към ж. к. „Сторгозия“, застига и удря в задната част движещ се в същата посока лек автомобил „Рено Меган Сценик“, управляван от 25-годишен. За настъпилото ПТП полицията е получила сигнал около 17:10 часа. Местопроизшествието е посетено от екип на сектор „Пътна полиция“ при МВР Плевен. 

От удара „Ауди“-то напуска пътното платно в дясно по посоката си на движение, качва се на тротоара и удря с предната си част движещата се по тротоара пешеходка – 43-годишна от Плевен. При инцидента е пострадала и пътничка в „Рено“-то – 54-годишна от Плевен. Двете жени са транспортирани в Центъра за спешна медицинска помощ в  Плевен. При прегледа лекарите открили, че  43-годишната има фрактура на дясна тазобедрена става. Настанена е в клиниката по ортопедия. 

Пътничката в лекия автомобил е освободена. Водачите на двата автомобила са изпробвани с техническо средство за употреба на алкохол, като и двата резултата са отрицателни. Уведомен е дежурен прокурор. Образувано е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама