президентът Георги Първанов: Трябва да решим демографската криза, защото иначе кризата е неизбежна

13:23, 23 мар 17 / Политика 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Ако ние искаме да решим демографската криза, трябва умела политика, която да започне сега ще се случи не след 10, може би след 20-30 години, но ако не го направим, катастрофата е неизбежна. Тъй като всички изливат обещания на парче, на килограм, всеки обещава всичко на всекиго. Защо ние да сме по-различни, защо да ни подкрепите. Защото ние сме го правили“, това заяви на срещите си в област Плевен президентът 2002-2012 г. Георги Първанов. По време на обиколката си в общините Пордим, Белене и Левски Първанов подкрепи листата на коалиция „АБВ – Движение21“

“Тук съм, за да дам рамо на тази силна и интересна коалиция „АБВ - Движение 21“, защото наистина ние сме различни, защото в крайна сметка бъдещето на политиката е в единството на многообразието, ако мога да използвам това малко наложено клише. Това че ние с Татяна Дончева сме заедно показва модела на бъдещата българска политика – да се събират различните в името на националния интерес, когато има какво да покажа, когато знаят и могат как да го реализират. Много държа да подчертая, че ние сме алтернатива на този двуполюсен модел“, заяви Георги Първанов.

Хората от малките населени места поставиха пред Първанов и представителите на листата на Коалицията своите проблеми – ниски доходи, престъпност, липса на социална справедливост. Рестарт на Втора атомна, изграждане на магистрала „Хемус“, подкрепа за малкия и среден бизнес, безплатни детски градини са част от ангажиментите на „АБВ – Движение 21“, с номер 8 в бюлетината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама