Административният съд в Плевен ще проведе отчетно събрание

09:27, 24 мар 17 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Административният съд в Плевен ще  проведе годишно отчетно събрание за дейността си през 2016 г., съобщи председателят на съда Полина Богданова-Кучева. Събранието е насрочено за 28 март от 11:30 ч

На срещата председателят на съда ще представи годишния отчетен доклад за 2016 г. и ще направи преглед на ключови моменти за функционирането на съдебния орган като кадрова обезпеченост. Ще бъде направена равносметка за броя на делата, тяхното движение, разглеждане и приключване, както и за качеството на постановените съдебни актове в резултат на институционалния контрол, натовареност, материална и техническа обезпеченост, проверки и констатации по тях, провеждане и участия в семинари и обучения, инициативи за прозрачност на съдебната система и дейности съобразно комуникационната стратегия на съда.

Гости на събранието ще бъдат съдия Румяна Монова – заместник председател на Върховния административен съд и ръководител на Първа колегия във ВАС и съдия Анна Димитрова – председател на Пето отделение във Върховния административен съд.

Поканени да присъстват на отчетното събрание са и председателят на Апелативния съд във Велико Търново, председателят на Окръжния съд в Плевен и председателят на Районния съд.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама