В Плевен ще се проведе лятна китарна академия

08:37, 15 апр 17 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Международна лятна китарна академия за ученици ще се проведе в Плевен  от 24 до 30 юли, съобщи Николай Михайлов, преподавател в Националното училище по изкуствата в Плевен, който е сред организаторите на музикалния форум.

Академията ще се проведе малко преди началото на Международния китарен фестивал, който всяка година привлича в Плевен  световни имена. Тази година сред участниците ще бъдат Георги Василев, Габриел Бианко, Атанас Уркузунов, Ерик Франсери и др.  


Лятната академия ще се проведе  в туристическия дом в парка "Кайлъка". Всеки участник ще свири на три концерта, ще свири в ансамбъл, ще премине през четири майсторски класа и ще вземе уроци по технически упражнения. Десет преподаватели от България, Италия и Македония ще ръководят академията, сред които  Росен Балкански, Стела Митева-Динкова, Никола Монтела и други. 

За всички ученици на академията  организаторите подготвят двудневен палатков лагер сред красивата природа на "Кайлъка", нощен риболов, лагерен  огън. Ще има също билярд, джаги, футбол и други игри.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама