Младежкият общински парламент в Плевен организира кастинг за таланти

17:17, 16 апр 17 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младежкият общински парламент в Плевен организира през април кастинг за таланти. Участниците могат да се изявяват в различни области на сценичното изкуство-пеене, танци, свирене на музикален инструмент и други, съобщи председателят на Младежкия парламент Бисер Велиев.

Конкурсът е определен за 22 април, в зала „Катя Попова“ . Състезанието ще е организирано на четири етапа, като всички желаещи първо трябва да се явят от 17.00 часа и да бъдат одобрени за участие. Всеки трябва да покаже своя уникален номер, като журито ще вземе решение кои да отпаднат и кои да участват в надпреварата. Избраните да продължат трябва да се явят на 23.04(неделя)  от 17.00 часа. Одобрените и на втория кръг ще участват на полуфинала на 29.04(събота) 17.00 часа , на който безплатно може да присъства и публика.

Финалът ще е на  05.05(петък) от 18.30ч, когато ще бъде и заключителният концерт на най-добрите. В избора  ще участват и зрителите,които ще получат бланки за гласуване.  Ще бъде излъчен победител от журито и отделно -любимец на публиката.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама