В Плевен ще се проведе национален икономически форум

10:21, 21 апр 17 25 374 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Национален икономически форум под мотото"Силни региони за силна икономика" ще се проведе днес  в конферентната зала на хотел „Ростов“ в Плевен, съобщиха организаторите от списание „Бизнес клуб“.  

Целта е да се направи по-продуктивно взаимодействието между общините и бизнеса и да стане по-ефективна работата на фирмите с местната администрация. Ще бъдат представени възможностите за достъп до информация за нови европейски програми, по които да се кандидатства в новия програмен период.

В рамките на инициативата подобни срещи ще се проведат от 20 април до 30 юни  в общо 20 големи общини на страната, сред които  Враца, Плевен, Ловеч,  Велико Търново, Русе, Търговище, Шумен, Добрич, Варна. Сред лекторите ще е евродепутатът Андрей Новаков.

Партньори на форума са Българската търговско-промишлена палата /БТПП/, Асоциацията на индустриалния капитал в България /АИКБ/, Българската стопанска камара /БСК/, Институтът за пазарна икономика /ИПИ/, Обединени бизнес блокове /ОБК/, Националното сдружение за малкия и среден бизнес /НСМСБ/, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ . В Плевен ще присъстват и представители на  Търговско-индустриалната камара в града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама