54-годишен, изнасилил непълнолетна, ще бъде изправен пред съда

15:46, 24 апр 17 25 364 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Плевенската окръжна прокуратура повдигна обвинение срещу 57-годишен, изнасилил 14 -годишно момиче, съобщава пресцентърът.

Обвинението срещу Любомир А. е за това, че  през ноември 2015 г., в Плевен се съвкупил с ненавършилата 14-годишна възраст момиче, като я принудил към това с изваден нож и отправени заплахи.

Обвиняемият бил огняр в училището в което пострадалото момиче било ученичката в 8 клас. В училището двамата се запознали и често момичето било забелязвано в междучасията да разговаря с огняря. През ноември 2015г., вечерта, пострадалата чакала тролей на спирката. По същото време от там с колата си минал обвиняемият, който спрял и й предложил да я откара. Момичето се качило в автомобила, но вместо към дома обвиняемият потеглил към изхода на града и спрял в гора. Разпоредил на момичето да се съблече, но то отказало.

Тогава обвиняемият извадил нож, заплашил я, насила я преместил на задната седалка и въпреки съпротивата насила осъществил намеренията си. От срам и страх пострадалата не споделила с никой за случилото се. В периода от декември 2015 г. до 07.02.2016г. обвиняемият осъществил многократни съвкупления с пострадалата, като за целта предварително й определял срещи, на които била задължена да се яви под заплахи от разгласяване на сексуалните им контакти.

Предвид случващото й се, пострадалата се променила, като влошила контактите си с родителите си както и намалила успеха си в училище. След скарване, майката на пострадалата й взела мобилния телефона за наказание, при което установила в него продължителна комуникация с лице „Любо“, като била възмутена от отправяните от него към дъщеря й думи.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама