17-годишен отива на съд за опит да изнасили неподвижна 53-годишна жена

16:14, 28 апр 17 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

17-годишен  отива на съд за опит да изнасили болна и неподвижна 53-годишна жена, съобщи пресцентърът на Окръжния съд в Плевен. Обвинението срещу Валентин Т. е за това, че на 22.06.2016 г. в село в община град Долни Дъбник, в жилище, като непълнолетен, но като могъл да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си, се опитал да извърши действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание по отношение на пострадалата.

Деянието е останало недовършено по независещи от дееца причини. Обвиняемият е осъждан за множество престъпления от общ характер и е настанен в поправителния дом в град Бойчиновци. В началото на 2015 г., самоволно напуснал интерната и отишъл в селото, където живеело семейството му. Около полунощ решил да удовлетвори полово желание по неправомерен начин. Знаел, че в същото село живее жена със затруднената подвижност вследствие на заболяването и решил да се възползва от положението й.

 Отишъл до къщата и отстранил преградната мрежа на единия прозорец. Жената видяла това и успяла да позвъни по телефона на близък роднина. След като влязъл в къщата обвиняемият се приближил до жената и възползвайки се от безпомощното и състояние я нападнал, казвайки, че ще я изнасили. В този момент видял, че жената говори по телефона, спрял действията си и бързо напуснал къщата.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама