Община Плевен обяви обществена поръчка по проекта "Интегриран воден цикъл Плевен-Долна Митрополия"

07:41, 23 май 17 25 504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Плевен обяви обществена поръчка по проекта  „Интегриран воден цикъл Плевен – Долна Митрополия”. Той ще бъде финансиран по Оперативната програма "Околна среда "/ОПОС/ 2014-2020 г. Общата прогнозна стойност е 20 150 805.44 лв., без да се включва ДДС. Поръчката е разделена на две обособени позиции. Първата е за проектиране и изграждане на канализационна и съпътстваща водопроводна мрежа на село Ясен, община Плевен. 

Предвижда се да бъде изградена битова канализационна мрежа с обща дължина 13,559 км, изграждане на колекторно-помпена станция /КПС/, напорен тръбопровод  до съществуващ  колектор към помпената станция за отпадни води в Плевен, с обща дължина 4,636 км,  както и рехабилитация на 8,915 км водопроводна мрежа. Поръчката включва и подмяна на съществуващи сградни отклонения и изграждане на нови по трасето на водопроводната и канализационна мрежа към всеки имот в селото. 

Втората обособена позиция е за изграждане на канализационна и съпътстваща водопроводна мрежа на село  Буковлък, община Плевен. Планирано е изграждане на битова канализационна мрежа с обща дължина 10,406 км, рехабилитация на 11,116 км водопроводна мрежа, подмяна на съществуващи сградни отклонения и изграждане на нови по трасето на водопроводната и канализационна мрежа към всеки имот. 

 Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е до 17.00 часа на 26.06.2017 година. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама