В Плевен ще се проведе 12-то издание на държавното първенство по йога

10:47, 26 май 17 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дванадесетото издание на Държавното първенство по йога ще се проведе на 1 и 2 юли в Плевен, съобщиха организаторите от плевенския йога клуб „Лотос“. Съорганизатор на събитието е Българската федерация по йога. Срещата ще се проведе в зала „Спартак“. 

В съревнованието ще вземат участие общо 7 клуба от страната от Плевен, София,  Свиленград,   Велико Търново,  Казанлък.

Откриването на първенството е на 1 юли от 12 часа, като на събитието лично ще присъства председателят на българската федерация по йога Вера Захариева, а първи ще направят демонстрация домакините от плевенския клуб.

В програмата на първия дял на състезанието е включено представянето на стил „Съчетание от асани“, след което са и упражненията в стил „Асани“.  На втория ден от 9 часа ще се проведе  представянето на  „Изпълнение на Асана”, а в 11.30 ч. е представянето на „Съчетание на асани”.

След приключване на съревнованието ще бъдат връчени награди-отделно за всеки от стиловете „Изпълнение на асана“ и „Съчетание на асана“ и ще бъде излъчен абсолютен шампион  на България. Отличия ще получат и състезателите, представили най-атрактивно изпълнени.Награди ще бъдат връчени и в категориите "най-артистично изпълнение", "най-сложно съчетание" и "групови представяния на клубовете".

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама