В Плевен ще бъде въведена електронна система за таксуване в градския транспорт

18:03, 14 юни 17 25 800 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Тролейбусен транспорт“ ЕООД в Плевен обяви обществена поръчка за въвеждане на електронна система за таксуване в градския обществен транспорт, включително ремонт и обособяване на билетен център и на контролен център на системата. Обявлението е публикувано в електронния регистър на Агенцията за обществените поръчки. Тръжната процедура е във връзка с изпълнението на Интегрирания план за градско развитие на Плевен, който се финансира със средства от оперативната програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. 

Договорът за финансиране беше подписан от община Плевен и управляващия орган на програмата през април тази година.

AdvertisementПоръчката е обособена в две позиции. Първата е за внедряване на електронна система за таксуване и втората- за ремонт и обособяване на билетен център. Кандидатите могат да участват за една от обявените позиции. 

Въвеждането на електронната система включва доставка на бордово оборудване– валидатори за тролейбуси и автобуси, за пренос на данни,  хардуер, лицензи, софтуер за издаване, зареждане, презареждане на електронни документи-билетен офис, 3 раб. места, в т.ч. хардуер, лицензи за софтуер, за изнесени работни места, в т.ч. хардуер, лицензи за софтуер, автомати за зареждане на стойност в електронни карти. Необходимо е да се достави и оборудване за контролния център-сстема за контрол,  централна система, бек офис, софтуер, електронни карти.

За първата обособена позиция прогнозната стойност е 2 218 484 лв. без ДДС, а за ремонта и обособяването на билетен център – 40 525 лв. без ДДС.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама