Мъж от Червен бряг пострада при катастрофа с мотокултиватор

13:39, 15 юни 17 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъж е с черепно-мозъчна травма след като се е преобърнал с мотокултиватор на улица в Червен бряг, съобщи пресцентърът на Областната дирекция на МВР. Сигнал за инцидента е получен вчера в 13:40 часа в полицията в Червен бряг. Пострадалият е настанен в болнично заведение в града.

Полицията не е повикана веднага след инцидента  и местопроизшествието не е запазено, а мотокултиваторът е прибран от роднини на пострадалия.

От извършения по-късно оглед е установено, че на 14 юни около обяд, в град Червен бряг, 62-годишен от същия град, управлявайки  земеделска техника – мотокултиватор по ул.“Цар Асен Първи“ е изгубил контрол над управлението и се преобърнал в ляво по посока на движението на около 25 метра преди кръстовище.

Водачът е приет във филиал на ЦСМП с диагноза черепно-мозъчна травма, изразяваща се в мозъчно сътресение. Транспортиран е в град Плевен и настанен в неврохирургия при УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ , без опасност за живота. Уведомен е прокурор. По случая е образувано досъдебно производство . Работа продължава разследващ полицай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама