Полицията в Плевен залови шофьор с над 3 промила алкохол в кръвта

14:10, 23 юни 17 25 451 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

32-годишен шофьор беше засечен на кръстовище в плевенското село Буковлък да управлява "Мазда" с 3.01 промила алкохол в кръвта, съобщи пресцентърът на Областната дирекция на МВР. Срещу нарушителя на 22 юни в Първо РУ  Плевен е образувано бързо производство.  Издаден  е талон за медицинско изследване. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Работа продължава разследващ полицай.

Служители от Първо РУ в Левски са хванали 27-годишен водач на "Фиат Дукато" да шофира по улица "Христо Ботев" в града без свидетелство за управление. Той е проверен на 21 юни около 19.00 часа. Нарушението му е в едногодишен срок от наказание по административен ред , влязло в законна сила на 23.03. 2017 година. Образувано е бързо производство. Уведомен е районен прокурор. По случая продължава работа разследващ полицай.

32-годишен е управлявал мотопед "Симсон 50", който не е регистриран по надлежния ред и не притежава свидетелство за управление. Служители на РУ Никопол са спрели нарушителя на 22 юни около 09.45 часа в село Въбел . Образувано е бързо производство. Уведомен е прокурор. Работа продължава разследващ полицай.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама