Трима пияни зад волана през почивните дни в Плевенско

16:49, 26 юни 17 25 495 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

 52-годишен шофьор  от село Телиш е заловен да шофира "Опел-Астра" с 2.85 промила алкохол в кръвта, съобщи пресцентърът на Областната дирекция на МВР Плвен. Той е спрян за проверка на 23 юни в 21.20 часа в град Искър от служители на РУ-Долни Дъбник и е проверен с "Алкотест". За нарушението е съставен акт и е издаден талон за медицинско изследване. Уведомен е районен прокурор от РП-Кнежа. Образувано е бързо производство. Водачът е задържан за 24 часа. Работа по случая продължава разследващ полицай и служители на РУ – Долни Дъбник.

Бързо производство срещу 34-годишен от Левски е образувано на 23 юни в РУ Левски. В същияден около 17:10 часа в град Левски по улица „Н. Й. Вапцаров“ е управлявал лек автомобил „Ауди 80“ с концентрация на алкохол в кръвта си 1.85 промила.  Уведомен е дежурен районен прокурор при РП Левски. Продължава работа разследващ полицай.

На 24 юни 2017 г. около 22.05 часа в село служители в  Лек автомобил „Форд Фиеста“, управляван от 31-годишен от Червен бряг, е спрян за проверка на 24 юни около 22,05 часа.   Изпробван е по надлежния ред с техническо средство „Алкотест дрегер“, който е отчел 1.88 промила. Издаден е талон за медицинско изследване. Уведомена е прокурор в РП-Червен бряг. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама