Сдружение на сираците в България със собствен щанд мартеници

15:43, 26 фев 18 25 761 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сдружението на сираците ще има щанд за мартеници по време на традиционния благотворителен базар „Мартеницата – заедно да съхраним традицията” на медицинския университет. Базара ще отвори врати в Медицински университет – Плевен от днес до 28 февруари.


За втора година Националното сдружение на сираците в България ще има щанд за мартеници по време на организирания базар в Медицинския университет. Средствата от продажбата на мартениците ще бъдат използвани за подпомагането на абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта.

Заради последователната подкрепа и политика на университета да подкрепя социални събития на Сдружението Слави Михайлов ще връчи Почетен приз за "Добродетел на 2017" на проф. Славчо Томов.


Изложбата-базар се провежда с подкрепата и съдействието на ректора проф. д-р Славчо Томов във фоайето на Ректорат 1 в периода 26 – 28 февруари 2018 г.

Инициативата ще даде възможност и на чуждестранните студенти на висшето училище да се запознаят с една уникална българска традиция.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама